fbpx

Ofte stilte spørsmål

Foran hvert arrangement mottar vi en rekke spørsmål fra publikum. Her finner du svar på det meste, pluss et par ting til. Lurer du på noe mer så kan det være du finner det på våre praktisk info sider. Om du fremdeles har ubesvarte spørsmål så kan du benytte kontaktskjemaet. 

Nei. Vi har ikke sitteplasser til 4000 publikummere, men dersom du kommer tidlig så har vi sittegrupper bakerst i dalen og på siden. 

Da kler vi oss for været. Vi satser selvsagt på strålende sol, men konsert blir det uansett så vi oppdfordrer publikum til å kle seg etter forholdene, slik at opplevelsen blir god uansett vær!

Ticketmaster tar også bestilling over telefon 22 82 81 97. Denne konserten selger høyst sannsynlig ut lenge før avviklingsdagen, så vi anbefaler å kjøpe billett i god tid. Det legges ikke ut ekstra billetter i døra dersom konserten selges ut på forhånd. 

Medbrakt mat og drikke er dessverre ikke tillatt, men vi har flere leverandører på området som serverer noe for enhver smak. De tar også hensyn til allergier.

Ja, du kan ta med deg dette på området, men spør gjerne om du er usikker på hva sekken kan inneholde.

Nei, du kan ta med deg din billett på mobilen. Skal du skrive ut billetten så må du sørge for at strekkoden er lesbar!

Det enkleste er å gå, ta buss eller sykle dersom du kommer fra sentrum. Kjører du bil så kan du parkere et par hundre meter fra konsertområdet. Sjekk praktisk info for mer info om adkomst.