fbpx

Praktisk info

Her finner du praktisk info om konsertdagen med Madrugada 19. juli. Du finner i tillegg svar på ofte stilte spørsmål HER. Noe som mangler? Gi gjerne beskjed via kontaktskjemaet. 

Busser til Ravnedalen går flere ganger hver time fra sentrum. Bussen merket Grimsmyra tar deg aller nærmest inngangen. Når sommerrutene er på plass vil vi informere nærmere om anbefalte avganger.

Balløkka (Eigelunden) ca 500 meter fra inngangen til Ravnedalen gjøres om til parkeringsplass for anledningen. Her kan bilen stå over natta, om det er ønskelig.

Følg Setesdalsveien fra byen og sving til høyre av mot Ravnedalsveien (skiltet). På venstre side av veien, ca 100 meter fra du svingte av, dukker balløkka opp. Du finner plass selv. Balløkka er ikke bevoktet på noe tidspunkt, så vi anbefaler å la verdisaker være igjen hjemme.

Se kart nederst på denne siden for detaljert beskrivelse, om du ikke er kjent i området.

Vi setter opp sykkelparkering på nedsiden av Cafe Generalen. Det tar omlag 5 minutter å sykle fra sentrum av Kristiansand og er absolutt et fremkomstmiddel å anbefale for de som vil slippe taxikø og bilkø når kvelden er over.

Alle billetter selges via ticketmaster og må medbringes enten i form av mobilbillett eller en utskrift med lesbar strekkode.

Informasjon om tidspunkt for å bytte billett i bånd kommer.

Båndet er personlig. Du kan ikke forlate festivalområdet og gi båndet videre til noen andre. Avrevne bånd blir kun erstattet ved fremvisning av gyldig billett.

Inngangen til festivalområdet åpner kl 17:00 og er via Café Generalen, videre langs fjellveggen på venstre side av vannet, eller langs kjærlighetstien på høyre side av dammen. Les sikkerhetsinstruksene nedenfor slik at du ikke tar med deg gjenstander som du ikke får med deg gjennom sikkerhetssjekken og inn på området.

Aldersgrense er 18 år, men vi tillater yngre festivaldeltakere dersom disse har med seg edru foreldre som verger. Vergeskjema kan fylles ut ved inngangen til festivalen.

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt, men vi inviterer flere leverandører og samarbeidspartnere til Ravnedalen Live for å servere dere den beste maten vi kan oppdrive i distriktet.

Ps. Drikke fra Cafe Generalen kan IKKE medbringes til området. Dette er to forskjellige skjenkeområder, så du vil bli fratatt ditt drikke dersom du har dette med til sikkerhetssjekk.

Inne på festivalområdet kan du betale med både kort og kontant hos alle våre mat og drikkeleverandører.

Ravnedalen Live er tilpasset for personer med handicap. Rullestolsbrukere har enkelt tilgang til området, i tillegg finnes det oppsatte platåer hvor man får bedre sikt mot scenen. Har du noen spørsmål rundt dette så er det bare å ta kontakt.

Vi godtar ledsagerbevis. Sørg for å ha tilhørende billett når du kommer til Ravnedalen.

Av sikkerhetshensyn er det en rekke gjenstander vi dessverre ikke kan tillate på området. Klappstoler og paraplyer vil ikke være tillatt. Det vil settes opp godt med sitteplasser på området, og enkelte områder vil være under tak dersom vi skulle være uheldige med været.

Gjenstander som vurderes som risiko av vårt sikkerhetspersonell må legges igjen utenfor festivalområdet. Dersom du er usikker på hva du kan ta med deg, så anbefaler vi å ta kontakt med oss i god tid før du tar turen mot dalen.

Vi godtar selvsagt legeerklæringer dersom du har gjenstander/hjelpeapparat som du må ha med deg til enhver tid.

Profesjonelle film- og fotoapparat er ikke tillatt. Spør oss gjerne om du er usikker på om fotoutstyret ditt kan tas inn på området.

Dyr er absolutt ikke tillatt på området.

Dyra har det mye bedre om de får være hjemme, heller enn på festival med høy lyd og stressende omstendigheter. De skal ikke tas inn på området, så sørg for at de får det de trenger før du selv tar turen til Ravnedalen Live.

Dersom du skulle være uheldig å miste noen av eiendelene dine på området, så vil det være mulig å kontakte oss i dagene etter avvikling, om du ikke finner det igjen i løpet av kvelden. Det vil dessverre ikke være noe tapt og funnet kontor i drift mens konsertene går på scenen.

Benytt facebookside for meldinger dersom du har mistet noe. Dersom du finner noe som noen åpenbart har mistet og kommer til å savne, så kan dette leveres i en av barene, eller til en av de mange trivselsvaktene som vandrer rundt på området.